Occasions - Caravans

Occasion caravans

Bent u op zoek naar een tweedehands caravan? Bij Peters-Iveton helpen we u graag bij het maken van een juiste keuze. Ons exclusieve aanbod caravan occasions staat garant voor kwaliteit en scherpe prijzen. Bekijk direct ons aanbod caravan occasions!

Tweedehands caravan kopen

Ziet u het al voor zich? Een heerlijke kampeervakantie met de caravan in eigen land of naar het zonnige Italiƫ of Frankrijk. Vertrekken met de auto wanneer u dat wilt en u hoeft zich geen zorgen te maken over een accommodatie zoals een hotel of tent. Dat is nu echt zorgeloos genieten!

Een tweedehands caravan kopen doet u niet zomaar en het vergt enige voorbereiding. Wanneer u zich gaat verdiepen in het kopen van een caravan wordt het al snel duidelijk dat gloednieuwe caravans behoorlijk in de kosten lopen. Daarom bieden we bij Peters-Iveton enkel kwalitatieve tweedehands caravans aan voor scherpe prijzen. Bovendien zorgen wij voor caravan occasions in verschillende prijsklassen, zodat iedereen de mogelijkheid heeft een gebruikte caravan naar wens te vinden.

Indien u van plan bent een tweedehands caravan te kopen, is het belangrijk om u goed te laten informeren en uw wensen duidelijk in kaart te brengen. Het is namelijk een hele investering waar u geen spijt van wilt hebben! Denk daarom onder andere aan het budget wat u eraan uit wilt geven, het aantal ligplaatsen dat u nodig heeft en de gewenste grootte van de caravan.

Tweedehands caravandealer

Peters-Iveton is een ervaren tweedehands caravandealer. De caravan occasions worden gecontroleerd op verborgen gebreken voordat wij ze te koop aanbieden om kwaliteit te garanderen. Wilt u verschillende caravans komen bezichtigen? Geen probleem. Kom gerust langs in onze verwarmde showroom in Ysselsteyn, Limburg. Onze caravan occasions experts staan voor u klaar met persoonlijk advies.

Heeft u een algemene vraag of een vraag over een van onze caravans? Neem contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag!

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen