01-01-2019 PERSBERICHT

Peters en Iveton bundelen krachten op locatie Ysselsteyn aan de rotonde

Autobedrijf Peters te Ysselsteyn en Iveton uit Well werken vanaf 1 januari 2019 samen en gaan verder onder de naam Peters – Iveton.

Met deze samenwerking ontstaat er een ijzersterk bedrijf waar elke vraag deskundig wordt beantwoord. Iveton is gespecialiseerd in het inkopen van ‘auto’s op maat’ bij betrouwbare relaties in binnen- en buitenland. De geïmporteerde auto’s hebben net iets meer, ze passen stuk voor stuk bij de specifieke wensen van de opdrachtgever. Denk aan motoren met meer vermogen, een luxueuze uitrusting en lagere kilometerstanden. Zo’n auto heeft niet iedereen voor de deur. Door de kennis en ervaring op de inkoopmarkt kan Peters - Iveton scherpere verkoopprijzen bieden. In de showroom in Ysselsteyn komt een uitgebreid aanbod van interessante occasions. 

Peters – Iveton blijft een Bosch Car Service garagebedrijf dat focust op het repareren en onderhouden van auto’s en campers. 

Samen sterker

Door de krachtenbundeling krijgen klanten het beste van twee werelden. Extra aandacht bij de aankoop van een auto én een snelle en vakkundige service in de werkplaats. Zo komt de slogan van Bosch Car Service ‘we doen alles voor uw auto’ nog meer tot zijn recht. 


Afspraak plannen